Prijzen en beschikbaarheid

De prijs van Domaine de Sanglier*** varieert van 595 tot 695 euro per week. Die huurprijs is inclusief (bijna) alles: opgemaakte bedden, bad- en strandhanddoeken, keuken- en tafellinnen. Verbruik van elektra, (buta)gas, hout en houtpellets voor de kachels zijn ook inbegrepen. En natuurlijk gratis wifi. Voor de kleintjes staat er een (indien gewenst: opgemaakt) kinderbedje en een kinderstoel klaar. Alleen de schoonmaakkosten (50 euro per verblijf) brengen we nog apart in rekening.

Er mogen geen honden op ons domaine verblijven. De tuinen zijn helemaal gereserveerd voor onze katten.

Beschikbaarheid
Stuur een mailtje (domainedesanglier58(at)gmail.com) of bel Hans (+33 651 429 029) en we laten je direct weten of de door jullie gewenste week nog beschikbaar is. Eind september en in oktober hebben we nog vrije weken.

Corona & annulering
We begrijpen dat de corona-pandemie onzekerheid geeft over boekingen in de toekomst. We hebben daarom een clausule aan onze annuleringsvoorwaarden toegevoegd: bij een nieuwe uitbraak van het virus (en een negatief reisadvies van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken) betalen wij de tot dan betaalde huursom gewoon terug.