Prijzen en beschikbaarheid

De prijs van Domaine de Sanglier*** varieert van 595 tot 645 euro per week. Die huurprijs is inclusief (bijna) alles: opgemaakte bedden, bad- en strandhanddoeken, keuken- en tafellinnen. Verbruik van elektra, (buta)gas, hout en houtpellets voor de kachels zijn ook inbegrepen. En natuurlijk gratis wifi. Voor de kleintjes staat er een (indien gewenst: opgemaakt) kinderbedje en een kinderstoel klaar. Alleen de schoonmaakkosten (50 euro per verblijf) brengen we nog apart in rekening.

Er mogen geen honden op ons domaine verblijven. De tuinen zijn helemaal gereserveerd voor onze katten (en onze gasten).

Beschikbaarheid
Stuur een mailtje (domainedesanglier58(at)gmail.com) of bel Elly (+33 637 712 142) en we laten je direct weten of de gewenste week nog beschikbaar is. Op dit moment hebben we nog 1 week in augustus vrij (21 tot 28 augustus) en 1 week in september (11 tot 18 september). In oktober zijn alle weken nog mogelijk.

Corona & annulering
We begrijpen dat de corona-pandemie onzekerheid geeft over boekingen in de toekomst. We hebben daarom een clausule aan onze annuleringsvoorwaarden toegevoegd: bij een negatief reisadvies van het Nederlandse of Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken betalen wij de betaalde huursom gewoon terug.