Indeling vakantiehuis

In onze boerenhoeve hebben we beneden een gezellige woonkamer met twee comfortabele banken, een grote eettafel en een houtkachel voor als het weer even niet meezit. Aansluitend een grote open keuken met 5-pits fornuis en verder alles wat je nodig hebt om lekker te koken. Afwassen kun je met een gerust hart aan de vaatwasser overlaten…

Boven zijn er twee ruime en lichte slaapkamers. Eén met een authentiek Frans spijlenbed (1.60×2.00m), de tweede met een typisch Frans tweepersoonsbed (1.40×2.00m). Op beide slaapkamers kan een extra eenpersoonsbed bijgeplaatst worden. Zo biedt het huis maximaal 6 slaapplaatsen. Indien gewenst kunnen de eenpersoonsbedden ook in een hoek met raam op de gang geplaatst worden. De badkamer met ruime douche, wastafel en wc is beneden. Boven is er een extra wastafel.

Verwarming nodig?

Ook voor- en najaar zijn prachtig in de Morvan, maar de temperaturen kunnen dan wat lager zijn. Aangezien ons vakantiehuis bedoeld is om het hele jaar door te bewonen, is de verwarming daarop afgestemd. Naast de houtkachel in de woonkamer, hebben we in de keuken een hele praktische kachel op houtpellets staan die de hele benedenverdieping kan verwarmen. Slaapkamers en badkamer zijn voorzien van elektrische verwarmingspanelen.

Kijk voor meer details en foto’s van het huis op de site van gites.nl